INCOME PRISVURDERING

 

Grundet vores stordriftsfordele mangler vi altid flere biler på vores lager, med vores prisvurdering kan du få en gratis vurdering af din bil.

Vurdering af dit køretøj

Tak for din indsendelse!

30ebccff7fb8c4e3c51cf4f395399485.png
Hvordan fungerer prisvurderingen? 
1 - Fremsend os oplysninger på dit køretøj
For at kunne vurdere dit køretøj med det mest korrekte pris, kræver dette selvfølgelig oplysninger om dit køretøj vi kan bruge i vores analyse som: Kørte km, årgang, udstyrsvariant, bilens aktuelle stand, mekaniske og kosmetiske fejl. Ofte kan ukorrekte disse oplysninger udgøre en væsentlig rolle i forhold til bilens vurdering. For os i Income Auto er service og rådgivning placeret højt på vores dagorden, dette påhviler at vores rådgivere udviser tillid til dig som forbruger. 
2 - Vi laver en markedsvurdering ved brug af professionelle analyse værktøjer leveret af Ebay.
Income Autos analyse modeller består af indsamlet data leveret af bla. ebay. Disse dataer indsamles på de danske billister som bilbasen, dba, bilhandel og biltorvet opfulgt af en markedsrapport om det danske marked. I Income auto stiller vi os ikke tilfredse med at være konkurrencedygtige i den interne forhandler konkurrence (B-2-B) og derfor er det en vigtigt del af vores koncept at kunne konkurrere med salget af private for at være blandt de aller billigste i landet!
Så du kan være sikre på, at vi ikke kun er konkurrencedygtige sammenlignet med andre forhandlere, men med samtlige der sælger bil. Derfor er det for os vigtigt at kunne besidde analyse værktøjer på det private marked hvilket vores samarbejdspartnere levere os. 
Alt dette er til, for at vi kompetent kan sikre dig som forbruger den bedste mulige rådgivning i køb og salg af danske biler. 
3 - Vi fremsender en gratis markedsvurdering af dit køretøj og et kvalificeret. Byttepris såfremt din henvendelse vedrøre et af vores køretøjer.
Vi fremsender vores udarbejdet analyse af dit køretøj på baggrund af dine oplysninger. 
Disse kan du bruge til at sælge os bilen, enten i en "ren handel" eller i en "kommissionshandel". Såfremt du ønsker at dit køretøj skal indgå i en byttehandel, er det vigtigt at du skriver i kommentarfeltet hvilket køretøj din henvendelse vedrører. Ønsker du vores formuleringer, svar eller bud uddybet, er du altid mere end velkommen til, at kontakte en af vores sælger der altid står til din rådighed for at hører mere om dine muligheder. 
HUSK: at vores sælger altid gerne vil hjælpe med at vejlede dig, i dit næste bilkøb uanset om købet sker af  os eller en anden forhandler. Vores mål er at kunne rådgive dig som forbruger imod dit næstebilkøb uanset hvor det købes. Så kig gerne ned forbi vores forretning på industriparken i Herning til en snak om dine fremtidige muligheder.

Bemærk: Vi hjælper dig gerne med, at afsætte dit køretøj -