Vi i Income Auto vil gerne gør det endnu nemmere for dig at spare penge på dit bilkøb. Vi vil gerne være den aller billigste forhandler i bilbranchen når det kommer til priserne. Hvis det er noget der fanger din opmærksomhed, så prøv vores nye PRIS MATCH.

 

Fik du øje på din drømmebil, men bilen måske ikke er så nem, at få fingrene i, da bilen er i den anden ende af danmark? Så vil vi her i Income Auto gerne opfylde dit ønske ved at tilbyde dig en mulighed for, at pris matche vores biler så vi er sikre på du altid får den bedste pris.

 

Hvordan fungere pris match? Vi sammenligner alle vore almene udstillings køretøjers priser med andre forhandlere rundt om i landet. Kan du finde en med tilsvarende kvalifikationer, matcher vi prisen ellers så giver vi dig et endnu bedre bud. Finder du en bil, så pris matcher vi den bils pris, hvis den minimum er af samme stand. Dette gælder dog ikke hvis forhandlerens køretøjer er med i et åbnings tilbud, ugens tilbud, engrobiler eller andre former for kampagner.

PRISMATCH22000.png