INCOME KOMMISSIONSHANDEL

Dagligt bestræber vi os på at hjælpe alle vores kunder uanset opgavens omfang. 

Skal vi også spare dig alt besvaret med salget af din bil? - Vores kendskab til markedet og et uddannet personale med vane for at håndtere autobranchens mange udfordringer, er vi udrustet til at sikre os dig det bedst mulige salg.  

Hvad er en kommissionshandel?

Ønsker du hjælp med at afsætte din bil eller købe en ny? Er du i tvivl om hvad den er værd på markedet? hvor finder du den? og hvad en fair handel vil være?

En kommissionshandel, er når vi som kommissionær vejleder dig i dine handler, mod et forudbestemt salær, men kun såfremt din bil bliver solgt, eller du køber dit næste køretøj.

Ved en kommisionhandel (køb) får du en estimeret minimumsbesparelse på 10% eller 10.000,- jævnført køretøjets vurderede markedspris. 

Dvs. du som forbruger trygt kan købe dit næste køretøj igennem os, med sikkerheden om, at køretøjet vil være billigere end på markedet eller ved køb hos andre forhandlere.

Vores mission er at kunne sikre dine rettigheder som forbruger, derfor tilbyder vi vores sælgers ekspertise som din partsrepræsentant i handel hvor både salg og køb kan forekomme vanskeligt. 

Partsrepræsentants primære funktionsrolle, er at guide dig i dine handler, han vil ligeledes hjælpe med gennemgang af køretøjets mekaniske og kosmetiske stand og sikre sig at alle juridiske aspekter i handelen bliver husket på.

Vi tager løbende kommissionsbiler ind fra vores forbrugere og hjælper med at afsætte disse, det gør os fagligt dygtige på kommissionshandler. 

Vores netværk samt samarbejde på det tyske bilmarked og adgang til diverse internationale og nationale handles portaler og auktioner som Autoproff, Bilinfo, BCA, Autocom, mobile.de og city car norderstedt giver os en gennemgående forståelse for bilmarkedet og gør os i stand til, at hjælpe dig med at afsætte dit køretøj til den helt rigtige køber.

Så står du med et flex-leaset køretøjet du ønsker hjælp til, at afsætte efter endt periode. 

Eller er du bare træt af din gamle bil og leder efter en ny?   

Siden vores åbning har INCOME AUTO leveret og serviceret forbrugere med høj kvalitet, derfor står vi endnu engang klar til at bespare dig enhver kommende hovedpine.

Kontakt os for at hører mere