Hvad er leasing?

Leasing er et begreb, som formentlig er mest kendt inden for bilverdenen. Det dækker over et lån, som giver dig ret til eksempelvis at bruge den bil, som du har leaset. Mens du har brugsretten over bilen, har långiveren altså ejendomsretten over bilen.

Har du en virksomhed, og ønsker du i stedet at lease en bil frem for at købe en, er bilen naturligvis ikke din egen. Men du betaler hver måned en ydelse for leje af bilen.

 

                                                               Privatleasing:

Privatleasing er din garanti mod uforudsete udgifter. Når du privatleaser din bil, er du sikret et langtidsleje, hvilket kan spare dig for en masse penge på længere sigt. Dertil kommer det, at du ikke behøver at bruge din opsparing eller låne pengene i banken. Selve fremgangsmåden når du privatleaser din bil er simpel. Du lader finansieringsselskabet købe den pågældende bil for derefter at leje den til dig for en månedlig ydelse, hvor al servicen er inkluderet i den endelige pris.

Med denne fremgangsmåde undgår du de kendte faldgruber. I forlængelse heraf undgår du servicebesøg som oftest bliver dyrere end først beregnet og værditab på din bil, da disse risikofaktorer bæres af det pågældende leasingselskab som ejer bilen.

Når du privatleaser din bil, beholder du alle de favorable fordele ved at være bilejer, mens du slipper for de mest tidskrævende forpligtigelser, der er direkte forbundet ved at eje en bil.

 

                                                  Fordele ved at privatlease din næste bil:

-          Du betaler kun for brændstof, forsikring og grønafgift

-          Du får en estimeret månedlig pris på din bil – ingen uforudsete udgifter

-          Du undgår tab i værdi, når du skal af med din bil

-          Privatleasing giver dig muligheden for en lavere førstegangsydelse – modsat det traditionelle billån

-          Går din bil i stykker eller skal den til reparation? Så kan du få stillet en erstatningsbil til rådighed

 

 

 

                                                           Finansiel leasing:

Finansiel leasing (flex leasing) er nok den simpleste aftale, der findes under leasing, hvor køberen får brugsretten til et produkt i en længere periode. Det kan ses som en form for lån, hvor de faste månedlige ydelser kan betragtes som en fast afbetaling. Det er derfor nærmere køb end leje af produktet. Det svarer sådan set til, at køberen ejer bilen på afbetaling. Køberen står selv for betaling af alle former for driftsomkostninger, netop som når køberen ejer bilen. Når leasingaftalen udløber, skal bilen indfries ved at sælge bilen til den nedskrevet restværdi som vi sammen fastsætter, når vi indgår leasingaftalen.

 

                                                               Restværdi:

Restværdi er bilens pris uden afgift, ligesom markedet i Tyskland. Dette gør at bilen er mere attraktiv for danske forhandler, da risikoen og pengebinding er væsentligt mindre, i forhold til en bil med fuldafgift.

 

                                                          Lad os hjælpe dig

Vi har en del at tilbyde dig. Vores leasingstilbud er blandt de bedste i landet. Vores salgsteam kan guide dig til din næste drømme bil. Har du yderligere spørgsmål eller føler du dig klar til at købe eller lease din næste bil, så kontakt vores salgsteam på telefon 71 99 98 28.
Du kan også kigge forbi – vi holder til på Taksvej 7 i Herning.

Bedøm osLangt under middelUnder middelMiddelOver middelLangt over middelBedøm os

71999828

Taksvej 7 
7400 Herning, Danmark

©2018 by INCOME AUTO APS.